Edina pot, da bomo lahko spoznali svoje sanje in potencial, ki smo ga prinesli na ta svet, je, da raziščemo, kdo v resnici smo.

 

Zavod VednoZavedno je ustanovljen za opravljanje dejavnosti svetovanja, izobraževanja, preventivnih programov in coachinga na različnih področjih razvoja posameznika in organizacij. Namen zavoda je dvigovanje zavedanja in uresničevanja posameznikovega potenciala.

 

Edini v Sloveniji ponujamo uvedbo dvakrat nagrajenega celostnega sistema odnosa z zaposlenimi Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12 v podjetja.

Za stanje zdravja posameznika skrbimo po avtorskem sistemu 7 stebrov zdravega življenja.

 

V zavodu izvajamo individualna svetovanja ali coachinge za posameznike in podjetja.

Skrbimo za posameznikov osebnostni razvoj in doseganje ravnovesja na vseh področjih življenja.

 

Poslanstvo zavoda je dvigovanje zavesti posameznika o njegovih potencialih, bistvu, delovanju in življenjskem smislu.

 

Petra Grajžl

  • Partnerka in mati
  • Magistrica poslovnih ved
  • Strokovnjakinja na področjih upravljanja s človeškimi viri, vodenja procesa inovacij, PR in izvedbe projektov v podjetju, ki je bilo razglašeno za najboljšega zaposlovalca v Sloveniji
  • NLP, Business in Life Coach
  • NLP praktik in NLP mojster praktik
  • Dobitnica državnega priznanja za najboljši projekt na področju dela z zaposlenimi – HRM projekt 2017
  • Prejemnica dveh srebrnih in bronastega priznanja za inovacije s strani Gospodarske zbornice Slovenije
  • Odgovorna urednica strokovne revije ter avtorica in vodja številnih družbenoodgovornih projektov
  • Strastna, pogumna in vztrajna učenka življenja

 

Odvisna od: učenja

Obožuje: življenje

Najraje preživlja čas: z družino

Želi si: svobode, ljubezni in iskrenih prijateljstev

Strah jo je: da ne bo izživela svojih potencialov

 

In še….

V življenju je doživela veliko zanimivega in lepega, poskrbljeno pa je bilo tudi za primerno dozo grenkobe, žalosti in drugih dogodkov, ki so vplivali nanjo. Zanje je hvaležna, saj so jo le-ti oblikovali in ji dali globino. Pred petimi leti je pričela z intenzivnim delom na sebi, prevzela odgovornost za svoja dejanja in vzela volan življenja v svoje roke. Zavedanje, da na otroke med njihovim odraščanjem kot starši prenašamo tudi destruktivne in neučinkovite vzorce ter navade, ji predstavlja največjo motivacijo za rast in spremembe. Prav tako pa zavedanje, da na smrtni postelji štejejo samo dejanja in spomini. Njeni bodo prav gotovo pozitivni, polni, navdušujoči, nori, saj za to zavestno skrbi vsak trenutek tega življenja. Za občutke krivde in žalosti, da ni dobro opravila katero koli vlogo v življenju, ne bo prostora. Zato danes živi, kot da je vsak dan njen zadnji, se zahvali vsakemu dnevu posebej in iz dneva v dan živi bolj polno in svobodno življenje ter življenje brez obžalovanja. Od vsega jo najbolj motivirajo iskreni in pristni odnosi. Njen življenjski cilj je zavestno delovanje v vseh dejanjih in situacijah, o čemer kot soustanoviteljica in direktorica Zavoda VednoZavedno ozavešča tudi druge.

 

Aleksander Zupančič 

je ustanovitelj centra zdravja nove dobe v Samoboru, ki prinaša povsem nov pristop pri obravnavi človekovega zdravja. Poleg tega je tudi ustanovitelj in dolgoletni direktor Javnega podjetja Komunala Brežice d. o. o., ki je najbolj inovativno komunalno podjetje ter najboljši zaposlovalec v Sloveniji. Kot certificirani svetovalec z dodatno štiriletno specializacijo integrativne terapije in coach je usposobljen za delo z ljudmi, kar dokazujejo vsi uspehi podjetja. Je prejemnik številnih nagrad in priznanj za inovativnost Gospodarske zbornice Slovenije in osebnost meseca avgusta 2018 na TV Vaš kanal. Poleg tega je mojster borilnih veščin in nekdanji profesionalni športnik, glasbenik in pravnik.

 

Najbolj od vsega je partner in oče, katerega glavno poslanstvo je otroke naučiti, kako ohraniti ravnovesje v življenju in nanje prenesti zdrav način življenja v sodobnem času.

 

Njegovo življenje je bilo vrtiljak preizkušenj, ki se je začel vrteti že v najzgodnejšem otroštvu. Okusil je težo in trdoto kmečkega življenja na socialnem robu ter boja za golo preživetje. Srečal se je tudi s hudo boleznijo najdražje osebe. Vse skupaj ga je prekalilo v neumornega borca in iskalca prave vrednosti življenja.

 

Njegovo glavno poslanstvo je opolnomočiti ljudi okrog sebe. Kot avtor metode in knjige 7 stebrov zdravega življenja uči svoje kliente, kako ohraniti ravnovesje v življenju ter s tem poskrbeti za dobro počutje in zdravje. Svoje bogate izkušnje na poslovnem področju pa prenaša v večja podjetja po Sloveniji.

Info


 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

 

INFORMACIJE
ALI NAROČILO
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Lokacija


Prijava na e-novice

 

Prijavite se in bodite obveščeni o delavnicah in novostih zavoda VednoZavedno.

S prijavo na e-novičke boste prejeli seznam 100-tih izzivov, ki vam bo v pomoč pri sestavljanju vašega seznama Reci da življenju.

 

Vnesite svoj elektronski poštni naslov.

Invalid Input

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2024 VednoZavedno. Vse pravice pridržane.