Imate občutek, da vaši zaposleni niso dovolj motivirani in pripadni? Vas skrbi, ker je med zaposlenimi vse preveč prisotno ogovarjanje? Vas jezi, ker vodje in zaposleni ne prevzemajo odgovornosti? Prihaja v podjetju do težav v komunikaciji? So medsebojni odnosi v podjetju neiskreni, nespoštljivi in rušijo zaupanje?

Če ste vsaj na katerega izmed vprašanj odgovorili pritrdilno in si želite dvigniti kvaliteto življenja vas in vaših zaposlenih, se pridružite podjetjem, ki so že uvedla Kulturo zavzetih inovatorjev 3 x 12 in ki se zavedajo kako močan dejavnik uspeha v podjetju je človeški potencial. Človeški potencial je tisti, ki lahko podjetje popelje do sledečega:

 

 FORMULA ZA USPEH KULTURA ZAVZETIH INOVATORJEV 3 X 12

 

 

ZAKAJ KULTURA ZAVZETIH INOVATORJEV 3 X 12?

 

 

 • Ker je celosten;
 • Ker je uveden in preverjen v praksi v podjetju, ki je bilo na podlagi tega sistema proglašeno za najboljšega zaposlovalca leta v Republiki Sloveniji, za Starejšim najbolj prijazno podjetje in za družbeno najbolj odgovorno podjetje (HORUS 2017) v državi, prav tako pa je prejelo številne druge nagrade in priznanja za družbeno odgovornost in inovativnost;
 • Ker je dvakratno nagrajen na najvišji državni ravni, saj je bil s strani strokovne komisije prepoznan kot najboljši sistem dela z zaposlenimi na državnem nivoju in je v letu 2017 prejel naziv HRM projekt leta ter priznanje za inovacijes strani Gospodarske zbornice Slovenije;
 • Ker so rezultati uvedbe tega sistema v podjetje Komunala Brežice d. o. o. neverjetni: visoko zavzeti zaposleni, prihodki podjetja večji za 130 %, kapital iz dobička večji za 291 %, število zaposlenih večje za 57 %, inovativnost zaposlenih večja za 100 %, število bolniških odsotnosti se je prepolovilo, število reklamacij pa je padlo na minimum;
 • Ker podjetje s formulo 3 x 12 pridobi močno in učinkovito orodje za neposredni vpliv na storilnost, zavzetost in kreativnost ljudi. Podjetje s tem orodjem neposredno dviguje uresničevanje človeškega potenciala v delovnem procesu, ki je tisti, ki je v večini podjetij močno neizkoriščen in je nekakšen »speči velikan«, ki lahko naredi neverjetno razliko.

 

O USPEHIH SISTEMA V MEDIJIH 

O sistemu so se razpisali številni slovenski mediji, kot so: časopis Dnevnik, revija HRM, revija Direktor (link na galerijo), v reviji Vodenje v vzgoji in izobraževanju pa je izšel tudi znanstveni članek. O sistemu so poročale številne TV postaje kot so RTV SLO, TV Vaš kanal, Ansat TV.

 

PRIZNANJA S STRANI STROKE


Sistem Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12 je prepoznala tudi strokovna javnost, saj je postal najboljši projekt na področju dela z zaposlenimi v Sloveniji – HRM projekt 2017, avtorja pa sta za sistem prejela tudi nagrado za inovacije s strani Gospodarske zbornice Slovenije. Sistem je prav tako opisan v obliki znanstvenega članka v reviji Vodenje v vzgoji in izobraževanju.

 

SISTEM V PODJETJIH


Sistem je prenosljiv v katerokoli podjetje ali organizacijo in se uspešno uvaja v številna podjetja in organizacije.

 

»Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12 je izjemno močno in uporabno orodje, saj je z njegovo uporabo, neko neznano in neuspešno komunalno podjetje postalo vodilno podjetje tako v svoji panogi, kot v gospodarstvu nasploh. Tudi po rezultatih različnih merjenj uspešnosti poslovanja, se je podjetje zavihtelo celo v sam vrh svetovnega gospodarstva.«
mag. Jadranka Novoselc, direktorica Komunale Brežice d. o. o.

 

KAJ PRIDOBITE Z UVEDBO SISTEMA?


Z uvedbo sistema Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12 boste lahko:

 • povečali lojalnost, motiviranost in zavzetost zaposlenih ter zmanjšali konfliktne situacije,
 • povečali prihodke tudi za 100 %,
 • povečali dobiček tudi za 200 %
 • zmanjšali bolniško odsotnost tudi za 50 %
 • povečali zadovoljstvo strank z vašimi produkti/storitvami,
 • povečali inovativnost podjetja tudi za 200 %?

 

UVEDBA SISTEMA PO KORAKIH


Natančne korake uvedbe sistema bomo dorekli glede na dejansko stanje in potrebe ter želje organizacije.

 


Predstavitev sistema vodstvu
Na prvem srečanju vam bomo predstavili sistem in se pogovorili o vaših izzivih, željah in ciljih. Na osnovi tega se bomo dogovorili za nadaljnje sodelovanje, korake in pričakovane rezultate.

 

Analiza stanja
S pomočjo anonimne ankete bomo analizirali koeficient realizacije človeškega potenciala v vaši organizaciji. S tem boste dobili vpogled v stanje vaše organizacijske kulture, stopnjo zavzetosti in inovativnosti vaših zaposlenih, koeficient realizacije človeškega potenciala (glede na lestvico RČP) ter pridobili predloge aktivnosti v organizaciji za dosego zastavljenih ciljev. Več o tem izveste tu.

 

»Analiza realizacije človeškega potenciala po sistemu Kulture zavzetih inovatorjev 3 x 12 je orodje, ki natančno prikaže v kakšnem stanju je podjetje na področju izkoriščenosti človeškega potenciala zaposlenih. To je najbolj jasna, neposredna, uporabna in celovita analiza stanja, ki smo jo kadarkoli izvedli v našem podjetju. Z njo smo pridobili vpogled v dejansko stanje podjetja in na podlagi analize smo lahko takoj in zelo konkretno opredelili naslednje korake naprej, ki so prinesli tudi konkretne in merljive rezultate. Priporočam vsem vodjem, managerjem in direktorjem, ki se ne zadovoljijo zgolj z dobro ampak stremijo k odličnemu.«
Boštjan Podgoršek, podjetnik in ustanovitelj odvetniške pisarne Podgoršek, ki je ena največjih odvetniških pisarn v državi.

 

Delavnice in svetovanja
Na podlagi izvedene analize stanja po sistemu Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12 nudimo svetovanje za vodstvo in izvedemo delavnice, glede na ugotovitve analize.
Vse delavnice so prilagojene glede na potrebe organizacije in izvedene na izredno visoki ravni. Delavnice in svetovanja izvajata strokovnjaka z dolgoletnimi izkušnjami pri vodenju podjetij in delu z ljudmi. Po potrebi k svojemu delu povabimo tudi mednarodno priznane izvajalce s katerimi sodelujemo že vrsto let na področju cele Evrope.

 

Implementacija v procese
Skupaj z organizacijo bomo poskrbeli, da se pridobljeno znanje prenese na vse nivoje in na vse procese. Po preteku enega leta bomo ponovno preverili stanje.

 

Rezultati
Po preteku dogovorjenega obdobja, bomo z vodstvom podjetja izmerili dosežene rezultate uvedbe sistema v poslovanje.

 

PRIROČNIK ZA DIREKTORJE IN VODJE


Kot pomoč pri uvajanju sistema Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12 je avtorica Petra Grajžl izdala priročnik, ki je najbolj praktično uporabno in učinkovito orodje za vodje na področju celostnega upravljanja s človeškimi viri. Več o priročniku lahko preberete tu.

 

100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

 


Ker se zavedamo uspešnosti našega sistema in ker nam je vaše zadovoljstvo najpomembnejše, vam v primeru, če s kakovostjo izvedbe katere od naših storitev ne boste zadovoljni, te storitve tudi ne zaračunamo.

 

Dobrodošli v kulturo zavzetih inovatorjev 3 x 12.

 

Kakšen je koeficient realizacije človeškega potenciala v vaši organizaciji?

Več

 

Izobraževanje za zaposlene

Več

 

Priročnik Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12

Več

Info


 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

 

INFORMACIJE
ALI NAROČILO
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se in bodite obveščeni o delavnicah in novostih zavoda VednoZavedno.

S prijavo na e-novičke boste prejeli seznam 100-tih izzivov, ki vam bo v pomoč pri sestavljanju vašega seznama Reci da življenju.

 

Vnesite svoj elektronski poštni naslov.

Invalid Input

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2024 VednoZavedno. Vse pravice pridržane.