Odlična metoda, kjer s pomočjo zdravilnih zvokov sprostite telo, razstrupite in prečistite notranje organe ter izboljšate imunski sistem.

 

Revitaliziraj svoja pljuča, ledvice, jetra, srce in vranico. Nauči se, kako vsak dan izvesti fizično in emocionalno čiščenje svojih notranjih organov in jih napolniti z energijo in vitalnostjo.

6 zdravilnih zvokov, starodavne posebne dihalne tehnike, so osnova taoistične in kitajske medicine. Ustvarjeni so tako, da pomagajo odpihniti odvečno vročino iz vezivnega tkiva, ki objema organe. Z njimi lahko očistimo nečisti Qi, ki nastaja zaradi zunanjih dejavnikov (hrane, zraka, vode, podnebnih razmer) in notranjih dejavnikov (negativnih čustev in prepričanj). Vzorci disharmonije v organih lahko nastanejo tudi zaradi delovne izgorelosti in stresa. Zdravilni zvoki tako preobražajo moteča negativna čustva, sproščajo telo, razstrupljajo in prečiščujejo notranje organe ter posledično izboljšujejo imunski sistem.

Ko so organi fizično v optimalnem stanju, postanejo idealna posoda za shranjevanje zdravih čustev in vrlin.

Prakticiranje šestih zdravilnih zvokov in notranjega smehljaja ima velik vpliv tako na fizično zdravje kot na čustveno stabilnost.

 

 

Izvajalka 6-ih zdravilnih zvokov in notranjega smehljaja:

 

Simona Tasič

Simona Tasič prakticira in raziskuje gibalno-dihalne metode za krepitev zdravja Qi gong, Tai chi, jogo in meditacijo zadnjih 15 let. Znanje je pridobivala pri različnih mojstrih in učiteljih v Sloveniji in tujini. Njen strastni duh po raziskovanju življenja in pogum sta jo vodila, da je po 10 letih poučevanja v šoli naredila radikalno spremembo in odšla v svet. Bogate in raznovrstne življenjske izkušnje so jo naredile pristno in srčno, kar pa se odraža tudi v njenem poučevanju. Ples, narava, živali in srčni ljudje so njena inspiracija, deliti svoje znanje, izkušnje in srce pa njeno življenjsko poslanstvo. Znanje o zdravilnih zvokih in notranjem smehljaju deli na številnih dogodkih, med drugim je soustvarjala tudi letošnji program duhovnih počitnic na Ižu.

 

Mnenja nekaterih udeležencev 6-ih zdravilnih zvokov in notranjega smehljaja:

 

Na Ižu sem se prvič srečala z vadbo Qi gong. Na prvo vadbo sem prišla "iz firbca", torej precej skeptična, ko pa sem videla, kako sem dobro pretegnila svoje telo in zbudila speče dele, sem se odločila, da nadaljujem. Vadba mi je iz dneva v dan postajala vse bolj všeč, dobro mi je bilo, ker je vaditeljica Simona prilagodila tempo in program našim (začetniškim) zmožnostim.

Prav tako sem se vsak večer udeležila meditacije zdravilnih zvokov. O tej tehniki sem že brala in sem si resnično želela, da bi me jo kdo naučil in pokazal v živo. Tako nas je Simona s svojim mehkim glasom in subtilnostjo vsak večer vodila skozi proces "čiščenja" posameznih organov. Učinek? Po dolgem času sem zaspala brez problemov. Umirjena, zadovoljna.

Nina, klinična psihologinja

 

Simona, tudi jaz bi se tebi še enkrat zahvalila, da si ogromno  prispevala k temu, da je Iž name pustil, prelep vtis. Prav z veseljem sem vstajala že pred 7. uro za pozdrav soncu in naprej, ko si nas s svojo nežno energijo popeljala v svet qigonga. Pred spanjem pa smo še z zdravilnimi zvoki s pomočjo tvoje mehkobe v glasu, zdravili in božali svoje organe. Čutila sem, da to kar delaš, delaš z ljubeznijo in predanostjo, za to sem ti izredno hvaležna.

Irena, udeleženka delavnic na Ižu

 

Draga Simona.  HVALA! za prekrasne dni na Ižu. Del mojega dopusta si bila tudi ti in to z jutranjim prebujanje. Tvoj čigong me je napolnil z energijo za cel dan, res si se razdaja s tvojo energijo in nas vodila z tvojim lepim glasom. Zvečer pa nas si pomerila in pripravila za spanje z tvojimi zdravilnimi zvoki. Simona, hvala ker si res krasna, topla in dobra oseba. Rada te imam,

Emilija, upokojenka  

Info


 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

 

INFORMACIJE
ALI NAROČILO
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se in bodite obveščeni o delavnicah in novostih zavoda VednoZavedno.

S prijavo na e-novičke boste prejeli seznam 100-tih izzivov, ki vam bo v pomoč pri sestavljanju vašega seznama Reci da življenju.

 

Vnesite svoj elektronski poštni naslov.

Invalid Input

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2024 VednoZavedno. Vse pravice pridržane.