Knjiga 7 stebrov zdravega življenja je eden izmed najbolj jasnih in preprostih ter navdihujočih vodnikov za ohranjanje dobrega počutja in zdravja. Nastal je izpod rok nekoga, ki je to pot tudi sam prehodil. Zgodba očeta, ki skoraj izgubi hčer zaradi hude bolezni, vas bo ganila do solz. V vodniku so razkriti najbolj pomembni stebri za vzpostavitev ravnovesja v telesu in enostavni napotki za ohranjanje dobrega počutja in zdravja. S knjigo boste prepoznali tiste ključne trenutke, odločitve, dejanja v vašem vsakdanjem preživljanju dneva, ki se vam v tem trenutku mogoče zdijo nepomembni in na katere veliko ljudi nikoli ne pomisli. Smisel vodnika je, da vam pomaga do vzpostavitve ravnovesja in zdravja brez pomoči, da vas opolnomoči. Tako lahko z vprašalnikom ocenite svoje stanje po sedmih stebrih zdravega življenja sami in pripravite načrt za povrnitev in ohranjanje vašega zdravja.

 

Vas zanima:

  • Kako se soočiti z boleznijo, ko medicina nima rešitve in ko ne obstaja zdravilo?
  • Kako izgleda bitka očeta, ki se bori za življenje svoje hčerke?
  • Kako so uspeli premagati bolezen, ki je ogrožala življenje otroka?
  • Kako lahko dosežete dolgotrajno stanje dobrega počutja in zdravja?
  • Kakšno je vaše trenutno stanje telesa po posameznih stebrih?

 

O knjigi

 

Petra Grajžl, NLP Mojster in HR manager

 

»Knjiga moči, upanja, vere, številnih preizkušenj in brezpogojne ljubezni. Avtor je v knjigi zelo tenkočutno in iskreno povezal svojo osebno bitko za preživetje ljubljene osebe ter svoje bogate izkušnje in znanje. 7 stebrov zdravega življenja je zato oseben, strokoven in berljiv priročnik na poti k zdravju. Da zgradimo trdno in varno hišo, so potrebni močni temelji in enako je s človekovim zdravjem. Sodobna medicina odkriva in zdravi bolezni, knjiga, ki je pred vami, pa vsebuje jasen načrt in razumljive napotke, kako si povrniti in ohraniti zdravje. To je knjiga, ki me je zaradi osebne izpovedi globoko ganila. Njen strokovni del pa mi je pomagal, da sem se soočila s seboj in stopila na pot zdravja.«


O avtorju

Aleksander Zupančič je ustanovitelj modela centrov zdravja nove dobe, ki prinašajo povsem nov pristop pri obravnavi človekovega zdravja. Je uspešen in na državnem nivoju večkrat nagrajeni podjetnik ter certificirani svetovalec z dodatno štiriletno specializacijo integrativne terapije in psihodrame. Kot osebni svetovalec je pomagal že mnogim posameznikom, sodeluje pa tudi z mnogimi podjetji in managerji. Poleg tega je mojster borilnih veščin in nekdanji profesionalni športnik, glasbenik in pravnik. Najbolj od vsega je partner in oče, katerega glavno poslanstvo je otroke naučiti, kako ohraniti ravnovesje v življenju in nanje prenesti zdrav način življenja v sodobnem času.

 

Njegovo življenje je bilo vrtiljak preizkušenj, ki se je začel vrteti že v najzgodnejšem otroštvu. Okusil je težo in trdoto kmečkega življenja na socialnem robu ter boja za golo preživetje. Srečal se je tudi s hudo boleznijo najdražje osebe. Vse skupaj ga je prekalilo v neumornega borca in iskalca prave vrednosti življenja. Svojo osebno zgodbo, bogate izkušnje in znanje je združil v knjigi »7 stebrov zdravega življenja«, ki je že mnogim spremenila življenja in pomagala stopiti na pot zdravja.

 


Naslov knjige: 7 stebrov zdravega življenja
Založnik: Procvat zdravlja d. o. o.
Avtor: Aleksander Zupančič
Število strani: 138 strani
Vezava: mehka vezava
Leto izdaje: 2018
Cena: 21,00 evrov
Opomba: v ceni niso zajeti stroški pošiljanja! 

Naročilo vodnika

Vpišite svoje ime in priimek, oziroma naziv podjetja.

Vnesite vašo davčno številko.

Vpišite svoj elektronski poštni naslov.

Vnesite vašo telefonsko številko.

Vpišite vaš naslov, kamor pošljemo knjigo

Označite način plačila.

Pustite nam sporočilo.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se in bodite obveščeni o delavnicah in novostih zavoda VednoZavedno.

S prijavo na e-novičke boste prejeli seznam 100-tih izzivov, ki vam bo v pomoč pri sestavljanju vašega seznama Reci da življenju.

 

Vnesite svoj elektronski poštni naslov.

Invalid Input

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2024 VednoZavedno. Vse pravice pridržane.