Ste kdaj imeli občutek, da imate vse, kar je potrebno za srečo, pa vseeno preprosto ne najdete miru, dobrega počutja, trajnega zadovoljstva? Vam življenje beži in mineva pred vašimi očmi, vi pa se vedno bolj počutite zgolj kot njegov opazovalec? Se kdaj vprašate, kaj je sploh smisel življenja?

 

Celostna preobrazba zdravja po metodi 7 stebrov zdravega življenja

 

Program celostne preobrazbe zdravja je povsem individualne narave. Pripravljen je za vsakega posameznika posebej glede na njegove individualne potrebe. Namenjen je vsem vam, ki želite korenito in trajno spremeniti svoje življenje. Skozi program vam nudimo celostno podporo na področju osebnostne, psihološke in duhovne rasti ter vas usmerjamo pri oblikovanju telesu in psihi prijaznega načina življenja. Usmerimo vas tudi v podporno okolje in vas povežemo z ljudmi, ki so na tej poti.

 

Ko se človek odloča prevzeti večjo odgovornost za svoje življenje, potrebuje zato veliko volje, znanja in vztrajnosti. Brez temeljite podpore je to skoraj nemogoče. Zato vam na tej poti ponujamo spremstvo izjemno usposobljenega in izkušenega svetovalca, ki je v bistvu veliko več kot le to.

 

Ključ do dolgotrajnega zdravja – 7 stebrov zdravega življenja

 

 

Avtor metode in knjige 7 stebrov zdravega življenja je Aleksander Zupančič. Njegov pristop temelji na spoznanju, da je zdravje telesa posledica naravnega ravnovesja med sedmimi stebri, ki so njegova podlaga. Naravni rezultati tega ravnovesja v telesu so zdravje, energija, dobro počutje in zdravo telo. Če se zaradi načina našega življenja ravnovesje med nosilnimi stebri v telesu poruši, se poruši tudi naše zdravje. Posledica porušenega zdravja je bolezen.

 

Bolezen je najmočnejši znak, da je ravnovesje med gradniki zdravja v telesu porušeno. Metoda 7 stebrov zdravega življenja vas vodi na povsem novo pot, ki vam povrne ravnovesje med osnovnimi gradniki zdravja v telesu in posledica tega je, da ste zdravi. Ko pa ste enkrat zdravi in imate kontrolo nad osnovnimi gradniki vašega zdravja, je vsaka bojazen za nastanek kakršnekoli bolezni odveč.

 

Brezplačno prvo svetovanje

 

Na prvem srečanju se bomo pogovorili o morebitnih težavah, vaših željah in pričakovanjih. Na osnovi tega se bomo dogovorili za nadaljnje korake do vašega dobrega počutja in zdravja.

Za podrobnosti in rezervacijo termina nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali nas pokličite na 041 365 817. 

 

7 stebrov zdravega življenja za zdravo podjetje

Več

 

 

Vodnik sedem stebrov zdravega življena

Več

 

 

Coaching VednoZavedno

Več

Info


 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

 

INFORMACIJE
ALI NAROČILO
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se in bodite obveščeni o delavnicah in novostih zavoda VednoZavedno.

S prijavo na e-novičke boste prejeli seznam 100-tih izzivov, ki vam bo v pomoč pri sestavljanju vašega seznama Reci da življenju.

 

Vnesite svoj elektronski poštni naslov.

Invalid Input

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2024 VednoZavedno. Vse pravice pridržane.