Imate kdaj, ko ste v stresni situaciji občutek, da vas tišči ali boli v določenem delu telesa? Se pogosto srečujete s pomanjkanjem energije? Se vam zdi, da ste včasih utrujeni od življenja? Imate težave v odnosih ali v izražanju sebe? Težko sledite svojim ciljem? Se želite osvoboditi strahov in zaživeti polno in svobodno življenje? 

Če ste na katerega izmed zgornjih vprašanj odgovorili z da, vam lahko pomagamo. Ponujamo vam Coaching paket VednoZavedno.

 

Učinki Coaching paketa VednoZavedno 

Coaching paket VednoZavedno vam bo pomagal:

- definirati morebitna neravnovesja v vašem fizičnem in psihičnem energetskem polju in energetskih centrih,

- poiskati vzroke za neravnovesja v vašem telesu,

- preveriti stopnjo zadovoljstva po posameznih področjih v vašem življenju in izdelati načrt za izboljšanje stanja posameznega stebra,

- raziskati in poiskati svoje potenciale,

- odkriti vaša omejujoča prepričanja in jih razrahljati,

- odkriti kateri strahovi vas omejujejo na poti k uresničitvi vaših ciljev in se soočiti z njimi,

- stopiti na pot svobodnega in polnega življenja.

   

COACHING PAKET VEDNOZAVEDNO

  • Uvodno srečanje

Na uvodnem srečanju, ki ni zavezujoč, se bomo dogovorili za morebitno sodelovanje ter potek coachinga. 

Na začetnem srečanju vam, s pomočjo revolucionarne tehnologije, izmerimo vašo življenjsko energijo, energijsko polje (auro), energijske centre (čakre), preverimo morebitne energijske zastoje in neravnovesja ter odzivnost telesa na stres.

  • 6 srečanj, na katerih vam bomo s pomočjo NLP coaching veščin pomagali do odgovorov

S pomočjo NLP coaching veščin in lastnih izkušenj vas bomo, na podlagi rezultatov, pripeljali do odgovorov, ki jih iščete in vas popeljali na pot, po kateri želite iti.

 

Vaš coach

Petra Grajžl

je NLP, life in business coach. Poleg tega je magistrica poslovnih ved in strokovnjakinja na področjih upravljanja s človeškimi viri, vodenja procesa inovacij, PR in izvedbe projektov. Njen avtorski sistem celostnega dela z zaposlenimi »Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12« je prejel slovensko nagrado za HRM projekt leta 2017. Za svojo inovativnost pri delu z ljudmi je prejela dva srebrna in bronasto priznanje Gospodarske zbornice Slovenije. Kot NLP mojster praktik pri svojem delu uporablja tudi NLP orodja, s čimer izboljšuje medsebojne odnose in komunikacijo. Je odgovorna urednica strokovne revije ter avtorica in vodja številnih družbeno odgovornih projektov. V življenju jo najbolj motivirajo iskreni in pristni odnosi. Zase pravi, da je strastna učenka življenja, predvsem zavestnega delovanja v vseh dejanjih in situacijah, o čemer kot soustanoviteljica in direktorica Zavoda VednoZavedno ozavešča tudi druge.

 

Mnenje enega izmed klientov

Petro sem spoznal na izobraževanju za coacha. Prav tako sem jo poslušal na konferenci v Novi Gorici –Infosek 2018, kjer je predavala poslovnim sekretarkam. Tam sem imel priložnost videti njene sposobnosti in njen čar. Potem sem imel to čast, da sem bil njen klient. Petra me je na prvi uri coachinga že zelo dobro ocenila, kako in kaj mora narediti z menoj. Na drugem srečanju je že točno vedela v katero smer morava iti. Potem sva zelo jasno zastavila cilje in moje želje. Na srečanjih sem se počutil zelo dobro, ker mi je prisluhnila in se takoj lotila mojih novih ciljev. Tako, da sva že v tretjem in četrtem srečanju veliko stvari rešila in mi je pomagala, da nadaljujem svojo pot naprej. V bistvu je bila moja težava v meni, moja omejujoča prepričanja, in ne v tem, kar sem jaz mislil, da je. Petra mi je pomagala definirati problem in omejujoče prepričanje spremeniti v mogoč izziv. Do svojega cilja korakam sedaj uspešno in jasno. Hvala ti Petra. 

Salmir Delić, Celovec, lastnik gradbenega podjetja s 15-imi zaposlenimi

 

 

Reci Da življenju

Več

 

 

Življenjska energija in pretočnost

Več

 

 

Info


 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

 

INFORMACIJE
ALI NAROČILO
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se in bodite obveščeni o delavnicah in novostih zavoda VednoZavedno.

S prijavo na e-novičke boste prejeli seznam 100-tih izzivov, ki vam bo v pomoč pri sestavljanju vašega seznama Reci da življenju.

 

Vnesite svoj elektronski poštni naslov.

Invalid Input

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2024 VednoZavedno. Vse pravice pridržane.