Na podlagi izvedene analize stanja po sistemu Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12 nudimo svetovanje za vodstvo in izvedemo delavnice, glede na ugotovitve analize.

 

Vse delavnice so prilagojene glede na potrebe organizacije in izvedene na izredno visoki ravni. Delavnice in svetovanja izvajata strokovnjaka z dolgoletnimi izkušnjami pri vodenju podjetij in delu z ljudmi. Po potrebi k svojemu delu povabimo tudi mednarodno priznane izvajalce s katerimi sodelujemo že vrsto let na področju cele Evrope.

 

 

Izvajalci delavnic:

 

Aleksander Zupančič

je ustanovitelj centra zdravja nove dobe v Samoboru, ki prinaša povsem nov pristop pri obravnavi človekovega zdravja. Poleg tega je tudi ustanovitelj in dolgoletni direktor Javnega podjetja Komunala Brežice d. o. o., ki je najbolj inovativno komunalno podjetje ter najboljši zaposlovalec v Sloveniji. Kot certificirani svetovalec z dodatno štiriletno specializacijo integrativne terapije in coach je usposobljen za delo z ljudmi, kar dokazujejo vsi uspehi podjetja. Je prejemnik številnih nagrad in priznanj za inovativnost Gospodarske zbornice Slovenije in osebnost meseca avgusta 2018 na TV Vaš kanal. Poleg tega je mojster borilnih veščin in nekdanji profesionalni športnik, glasbenik in pravnik.

 

Najbolj od vsega je partner in oče, katerega glavno poslanstvo je otroke naučiti, kako ohraniti ravnovesje v življenju in nanje prenesti zdrav način življenja v sodobnem času.

Njegovo življenje je bilo vrtiljak preizkušenj, ki se je začel vrteti že v najzgodnejšem otroštvu. Okusil je težo in trdoto kmečkega življenja na socialnem robu ter boja za golo preživetje. Srečal se je tudi s hudo boleznijo najdražje osebe. Vse skupaj ga je prekalilo v neumornega borca in iskalca prave vrednosti življenja.

 

Njegovo glavno poslanstvo je opolnomočiti ljudi okrog sebe. Kot avtor metode in knjige 7 stebrov zdravega življenja uči svoje kliente, kako ohraniti ravnovesje v življenju ter s tem poskrbeti za dobro počutje in zdravje. Svoje bogate izkušnje na poslovnem področju pa prenaša v večja podjetja po Sloveniji.

 

 

Petra Grajžl

je magistrica poslovnih ved in strokovnjakinja na področjih upravljanja s človeškimi viri, vodenja procesa inovacij, PR in izvedbe projektov. Kot NLP mojster praktik pri svojem delu uporablja tudi NLP orodja, s čimer izboljšuje medsebojne odnose in komunikacijo. Je odgovorna urednica strokovne revije ter avtorica in vodja številnih družbenoodgovornih projektov. Za svojo inovativnost pri delu z ljudmi je prejela dva srebrna in bronasto priznanje Gospodarske zbornice Slovenije. Njen sistem celostnega dela z zaposlenimi »Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12« je prejel slovensko nagrado za HRM projekt leta 2017. V življenju jo najbolj motivirajo iskreni in pristni odnosi. Zase pravi, da je strastna učenka življenja, predvsem zavestnega delovanja v vseh dejanjih in situacijah, o čemer kot soustanoviteljica in direktorica Zavoda VednoZavedno ozavešča tudi druge.

Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12

Več

 

 

Kakšen je koeficient realizacije človeškega potenciala v vaši organizaciji?

Več

 

 

7 stebrov zdravega življenja za zdravo podjetje

Več

 

 

Priročnik Kultura zavzetih inovatorjev 3 x 12

Več

Info


 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

 

INFORMACIJE
ALI NAROČILO
preko spletnega obrazca

 

 

ali

nas pokličete na

041 365 817

 

ali

nam pišite na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prijava na e-novice

 

Prijavite se in bodite obveščeni o delavnicah in novostih zavoda VednoZavedno.

S prijavo na e-novičke boste prejeli seznam 100-tih izzivov, ki vam bo v pomoč pri sestavljanju vašega seznama Reci da življenju.

 

Vnesite svoj elektronski poštni naslov.

Invalid Input

Pridružite se nam na socialnih omrežjih

 

 

 

 

Zavod VednoZavedno

Cankarjeva ulica 17

8250 Brežice

 

  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  041 365 817

 

© 2022 VednoZavedno. Vse pravice pridržane.